DEVELOPER SPECIAL BLUE 30 VOL. (9%) 1000 мл

DEVELOPER SPECIAL BLUE 30 VOL. (9%) 1000 мл

Производитель:LISAP
Модель:DEVELOPER SPECIAL BLUE 30 VOL. (9%) 1000 мл
Наличие:В наличии
Цена: 190.00грн Без НДС: 190.00грн
Количество:     - или -   В заметки В сравнения

Емульсійний окислювач Developer Special Blue 30 vol. (9%) призначений для змішування з блондующим порошками Bleach & Lights Pro Tech і Neutrol Bleacher. Містить сині пігменти СІ 60730, які нейтралізують жовтизну, що виникає на волоссі в процесі знебарвлення. Має консистенцію кремообразной емульсії. Містить 9% перекису водню, високу концентрацію ланоліновий спиртів і гліцерин. Останні два компоненти забезпечують волоссю і шкірі голови чудовий захист і зволоження в процесі знебарвлення. Вони пом'якшують агресивна дія лужного розчину робочої суміші, роблять процес освітлення більш приємним і безпечним.


Склад: AQUA/WATER, HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, PARAFFINUM LIQUIDUM, PEG-20 HYDROGENATED LANOLIN, LANOLIN ALCOHOL, GLYCERIN, CETEARETH-20, PHOSPHORIC ACID, ETIDRONIC ACID, TETRASODIUM EDTA, DISODIUM PYROPHOSPHATE, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, SODIUM STANNATE, OXYQUINOLINE SULFATE.

Перекис водню (H2O2 / hydrogen peroxide) є основною діючою речовиною в складі окислювачів. При змішуванні окислювача з барвником вона активно розщеплюється на кисень і воду і запускає реакцію окислення. Кисень окисляє фарбувальні пігменти барвника, надаючи їм остаточний косметичний колір. Одночасно кисень окисляє натуральні пігменти волосся і тим самим освітлює волосся.
Похідні ланоліну (lanolin alcohol / acetylated lanolin alcohol) часто використовуються в складі косметичних засобів для догляду за волоссям завдяки своїм чудовим зволожуючим і пом'якшувальною властивостями. Вони добре захищають волосся і шкіру голови від впливу агресивних хімічних речовин (наприклад аміаку або солей персульфата амонію) в процесі фарбування, освітлення, перманентного завивання або розпрямлення. Похідні ланоліну є абсолютно нешкідливими для здоров'я людини і дозволені до необмеженого застосування в складі косметичної і гігієнічної продукції.
Гліцерин (glycerin) застосовується в засобах по догляду за волоссям завдяки своїм пом'якшувальною і влагоутримуючим властивостями. Благотворно впливає на сухе та кучеряве волосся. Крім того, гліцерин є хорошим розчинником для багатьох масел, ароматизаторів та інших косметичних компонентів. Тому його часто використовують в якості емульгатора для додання кінцевому продукту густої і бархатистої текстури.

Написать отзыв



Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Плохо           Хорошо